O nas

Iz principa smo izkušena ekipa, ki se je v preteklosti kalila v večjih oglaševalskih agencijah, a svoje mesto in navdih našla v družbenoodgovornem socialnem marketingu, pri projektih, ki ustvarjajo družbeni učinek.

Naša ekipa je majhna, vendar ima močno filozofijo: polna idealov in idej stremi k temu, da bi s svojim znanjem in kreativnostjo spodbujala pozitivne spremembe v družbi – s svojim delom na področju socialnega marketinga želimo prispevati k spoštovanju človekovih pravic, bolj zdravemu okolju in ravnanju z njim, upoštevanju vrednot, medsebojnemu sprejemanju in razumevanju, spoštovanju vseh bitij, enakovrednosti, bolj zdravemu življenjskemu slogu in boju proti različnim boleznim, varnosti na cesti in drugje, k socialnemu varstvu in pravičnosti.

To ni samo vizija Iz principa, ampak osebna vizija nas vseh, ki gledamo, poslušamo, razmišljamo in delamo s srcem. Počutimo se odlično, ko lahko pomagamo nevladnim in ostalim organizacijam pri spreminjanju obnašanja ljudi do pomembnih družbenih vprašanj, ne glede na to, kolikšen budžet stoji za projektom.

EKIPA

Tanja Rudolf Čenčič, vodja socialnega marketinga

Simona Kepic, idejna in kreativna vodja ter tekstopiska

Miha Kržmanc, oblikovalec